Apple memperbaharui barisan iPadnya ketika acara produk tahunannya bermula.
tech

Apple memperbaharui barisan iPadnya ketika acara produk tahunannya bermula.

Apple pada hari Selasa memperkenalkan versi baru iPad $ 300 tahap awal dengan skrin 10.2 inci.

Pada acara produk tahunannya, yang diadakan oleh syarikat itu untuk menentukan tahap penjualan percutiannya, iPad adalah alat pertama yang dipamerkan. Tablet baru menekankan panggilan video, penggunaan yang popular untuk peranti semasa wabak. Versi baru termasuk kamera dan perisian khas yang lebih baik untuk membuat panggilan video lebih menyenangkan dengan mengesan orang dan mengikuti pergerakan mereka secara automatik.

Apple juga mengemas kini iPad Mini, tablet $ 500 yang lebih kecil, memberikan reka bentuk baru dan skrin yang lebih besar dan lebih cerah. Ia kini merangkumi tepi rata, sesuai dengan estetika iPhone yang lebih baru, dan butang utama dikeluarkan untuk memberi lebih banyak ruang untuk paparan 8.3 inci.

Tablet baru bergabung dengan portfolio iPad yang sudah ramai. Syarikat itu kini menawarkan lima model iPad dalam pelbagai ukuran skrin dengan harga mulai dari $ 300 hingga $ 2.400.

IPad telah menjadi segmen produk Apple yang berkembang paling pesat selama 12 bulan terakhir, kerana lebih banyak orang membeli peranti tersebut sambil bekerja, belajar dan bersosial dari rumah semasa wabak. Apple memperoleh $ 30.4 bilion dari penjualan iPad dalam 12 bulan yang berakhir pada 30 Jun, meningkat 41 peratus berbanding tempoh yang sama tahun sebelumnya.

Jack Nicas menyumbang laporan.

Related Site :
visitar-lisbon.com
xetoyotavios.com
xetoyotacamry.com
xetoyotaaltis.com
discwelder.com