Dunia Baru Adalah Harapan Permainan Video Terbesar Amazon
tech

Dunia Baru Adalah Harapan Permainan Video Terbesar Amazon

Salah satu alasan yang sering disebut untuk perjuangan Amazon adalah bahawa pemikiran minda syarikat teknologi besar – mengambil pendekatan analitik yang melibatkan membuang wang pada sesuatu, meningkatkan dan mengharapkan hasil – tidak berfungsi dalam industri seni seperti permainan yang berubah-ubah, di mana pengguna cepat mengkritik dan lambat merangkul peserta baru.

“Apa yang mengatur Amazon, pertama dan paling utama, adalah logika spreadsheet ini,” kata Joost van Dreunen, seorang profesor Universiti New York yang mempelajari perniagaan permainan video. “Saya tidak tahu sama ada proses kreatif untuk mencipta permainan sesuai dengan budaya korporat di Amazon.”

Di luar Amazon, yang tidak melepaskan penjualan permainannya dalam pengungkapan kewangannya, industri permainan telah berkembang, terutama semasa wabak. Newzoo, sebuah firma analitik permainan, telah mengunjurkan bahawa orang akan menghabiskan $ 175.8 bilion untuk permainan tahun ini.

Tentu saja, Amazon telah memperoleh kejayaan setelah permulaan yang perlahan dalam menghasilkan rancangan televisyen dan filem. Penganalisis permainan mencadangkan bahawa Amazon baru saja dapat mengetahui perniagaan permainan – yang menambahkan dimensi kemahiran teknologi – serupa dengan bagaimana ia memerlukan beberapa tahun untuk mencapai strategi kemenangan dalam dunia streaming.

“Ini mengenai pengalaman,” kata Rupantar Guha, seorang penganalisis permainan di syarikat analisis GlobalData. “Walaupun mereka lambat, saya rasa mereka mulai sampai di sana.”

Hartmann, yang melaporkan kepada Frazzini, mengakui bahawa Amazon telah gagal pada masa lalu. Ketika dia bergabung dengan syarikat itu pada tahun 2018, New World “tidak kelihatan menjanjikan.” Crucible, katanya, dimaksudkan untuk bersaing dengan Fortnite, salah satu permainan paling popular yang pernah ada, dan dalam lingkup “terlalu bercita-cita tinggi”. “Dalam jangka masa panjang, saya rasa anda belajar dengan kekalahan,” katanya.

Tetapi dia menyamakan studio itu dengan pasukan sukan berbakat namun muda yang sedang meningkat naik. “Anda dapat mengumpulkan orang terbaik, tetapi mereka tidak akan memenangi kejuaraan dengan segera,” katanya.

Related Site :
visitar-lisbon.com
xetoyotavios.com
xetoyotacamry.com
xetoyotaaltis.com
discwelder.com