Netflix Kehilangan Cahaya Sebagai Kritik Sasaran Chappelle Special
Media

Netflix Kehilangan Cahaya Sebagai Kritik Sasaran Chappelle Special

“Netflix telah beralih dari orang luar dan orang luar yang mendorong penubuhannya ke pusat penubuhan Hollywood,” katanya. “Ketika anda berada di pusat, semuanya diperbesar 100 kali. Perkara ini akan berlaku semakin banyak ketika masyarakat itu sendiri menangani masalah ini. Dengan Netflix, yang menjadikannya lebih rumit adalah syarikat global yang mempunyai cita-cita antarabangsa yang besar. “

Chappelle, 48, telah mempunyai karier yang panjang dan terkenal, memenangkan Emmy untuk Netflix 2018, “Equanimity,” dan Grammys untuk album yang diambil dari Netflix spesial “The Age of Spin,” “Deep in the Heart of Texas “Dan” Tongkat & Batu. ” Pada tahun 2019, dia memenangi Hadiah Mark Twain untuk American Humor. Tahun lalu, dia mendapat sambutan dari para pengkritik untuk “8:46,” pertunjukan sepenuh hati tentang kematian George Floyd dan keadaan hubungan ras di Amerika.

Dia membuat reputasinya secara besar-besaran melalui “Chappelle’s Show,” siri sketsa Komedi Central, dan menciptakan legenda untuk dirinya sendiri ketika dia menjauhinya setelah mengalami keraguan tentang kejayaannya sendiri. Secara khusus, katanya kepada majalah Time pada tahun 2005, dia bimbang ketika dia mendengar seorang lelaki kulit putih menertawakan lakaran yang menyindir stereotaip kaum dan bertanya-tanya apakah bahannya disalahtafsirkan. “Ketika dia ketawa, itu membuat saya tidak selesa,” katanya.

Reaksi kritikal terhadap “The Closer” telah bercampur-campur, dengan kebanyakan pengulas mengakui kemahiran komedi Mr. Chappelle sambil mempertanyakan apakah keinginannya untuk menentang pengkritiknya telah mendorongnya untuk menggunakan taktik retorik yang disukai oleh troll internet. Roxane Gay, di ruangan pendapat Times, mencatat “lima atau enam saat cemerlang” dalam sebuah rancangan khas yang merangkumi “tiruan kegembiraan yang tidak menyenangkan dan kemarahan, misogyny, homophobia dan transphobia.”

Minggu lalu, ketika kontroversi mengenai kejadian istimewa itu, Mr. Chappelle muncul di Hollywood Bowl di Los Angeles. Sebagai tanggapan atas tepuk tangan, dia mengatakan kepada orang ramai, “Jika ini seperti yang dibatalkan, saya menyukainya.”

Related Site :
enriqueig.com
ghostwriterpooja.com
all-steroid.com
daveandjoel.com
testbankcampus.com