Pengeluaran Bintang-Bintang – The New York Times
Dealbook

Pengeluaran Bintang-Bintang – The New York Times

Pegawai Fed bersara awal di tengah kontroversi perdagangan. Robert Kaplan, ketua Dallas Fed, dan Eric Rosengren, presiden Boston Fed, keduanya mengumumkan semalam bahawa mereka akan meninggalkan jawatan mereka. Mereka terlibat dalam kontroversi untuk perdagangan sekuriti yang mungkin mendapat manfaat daripada campur tangan pasaran kecemasan Fed tahun lalu.

China mengalami gangguan bekalan elektrik. Sekatan alam sekitar, kenaikan harga arang batu dan faktor-faktor lain menyebabkan kekurangan elektrik yang meluas. Ini memaksa beberapa kilang ditutup, menggerogoti rantaian bekalan global dan ahli ekonomi terkemuka untuk memotong ramalan mereka untuk pertumbuhan China.

Telefon DealBook telah berdering mengenai Ozy Media. Itulah syarikat media digital yang sibuk yang berusaha mengumpulkan $ 40 juta dari Goldman Sachs pada bulan Februari, sehingga pengasas bersama dan ketua pegawai operasi, Samir Rao, ditangkap menyamar sebagai eksekutif YouTube dalam panggilan persidangan dengan para bankir Goldman mengenai jangkauan video kedai itu . “Kami berada di belakang angka dan prestasi kami,” Carlos Watson, CEO Ozy, kata dalam satu kenyataan menangani panggilan dan metrik khalayak outlet.

Berikut adalah beberapa perkara lagi yang kita fikirkan sehari selepas The Times’s Ben Smith menyampaikan berita mengenai panggilan persidangan yang salah:

Menjadi sebahagian daripada “dalam kelab” adalah keputusan yang hebat. Goldman Sachs mungkin telah berlalu, tetapi ketua pegawai maklumat bank itu, George Lee, melabur di Ozy, seperti yang didengar oleh mantan ketua perbankan pelaburannya, Gregg Lemkau, DealBook. Nama besar lain yang telah melabur di Ozy sejak penubuhannya pada tahun 2013 termasuk Marc Lasry, pemilik bersama jutawan Milwaukee Bucks; Laurene Powell Jobs, dalam beberapa pusingan melalui Emerson Collective-nya; dan LionTree, yang pengasasnya Aryeh Bourkoff dianggap salah satu pelabur yang paling banyak menggunakan media.

Beberapa minggu yang lalu, Ozy menamakan ketua syarikat Lasry. Watson memberitahu Axios pada masa itu bahawa Lasry, yang sudah duduk di papan, “sangat ramah dan membantu.” Mengenai panggilan persidangan Goldman, Lasry mengatakan kepada The Times: “Dewan diberitahu mengenai kejadian itu, dan kami menyokong penuh cara penanganannya.”

Powell Jobs menjauhkan diri dari Ozy, dan Emerson tidak mengambil bahagian dalam pusingan pelaburan terbaru Ozy. Pelaburan LionTree pada tahun 2019 kecil dan syarikat itu tidak mempunyai hubungan berterusan dengan syarikat itu.


Related Site :
1.myfreebulletinboard.com
gifetgif.com
reines-beaux.com
solelunarestaurant.com
survivingmommy.com