Skillzzgaming Menyertai Portfolio Betclic di Portugal
toto

Skillzzgaming Menyertai Portfolio Betclic di Portugal

Skillzzgaming telah menandatangani perkongsian baharu dengan Kumpulan Betclic yang meliputi pasaran iGaming di Portugal. Perkongsian itu difasilitasi macau hari ini oleh Pariplay Fusion yang akan membantu mengintegrasikan kandungan dengan Kumpulan Betclic. Akibatnya, pemain dalam pasaran akan mendapat akses kepada beberapa permainan Match-3, termasuk Monster Blast, Gems Odyssey, Fruit Blast dan banyak lagi.

Skillzzgaming Meningkatkan Ante untuk Betclic di Portugal
Skillzzgaming sedang membina portfolio hebat permainan kasual dan wang sebenar yang diperkenalkan melalui portfolio Match-3 khusus yang kini akan tersedia untuk diterokai oleh pemain Betclic mengikut kesesuaian mereka.

Pembekal itu sudah pun menjadi rakan kongsi kepada program Ignite Pariplay yang menjadikan platform Fusion pilihan yang mudah apabila melihat cara Data SGP Hari Ini mengintegrasikan produk. Selain itu, studio itu telah mengedarkan tajuknya di 20 pasaran terkawal. Ketua Pegawai Eksekutif Skillzzgaming dan pengasas bersama Eran Sharar berkata:

“Pelancaran portfolio permainan unik kami di Portugal adalah pencapaian penting dan kami berbesar hati kerana kami dapat melakukannya melalui perkongsian dengan salah satu rakan kongsi kami yang paling berharga, Betclic. Kami juga gembira untuk menandakan peristiwa penting ini bersama rakan pengedaran utama kami, Pariplay.”

Ketua Pegawai Eksekutif Skillzzgaming dan pengasas bersama Eran Sharar
Ketua kasino Betclic Geoffroy Villiot juga teruja dengan berita itu dan dia berkata bahawa menambah gelaran Skillzzgaming adalah peristiwa penting bagi syarikat itu juga. Portfolio Match-3 adalah sesuatu yang Villiot sedar dan gembira untuk melihat ditambah. Beliau seterusnya menambah bahawa perkongsian ini Data Sidney menunjukkan komitmen Betclic terhadap kandungan yang sangat menghiburkan dan berkata bahawa kumpulan itu berbangga untuk memperkenalkan studio baharu ini sebagai rakan kongsi terbaharunya.

Sememangnya, pengarah perkongsian Pariplay Callum Harris juga mempunyai perkara untuk dikatakan tentang penyepaduan. Beliau berhujah bahawa Skillzzgaming ialah rakan kongsi yang dipercayai dalam program Ignite dan ia telah terbukti menambah nilai yang luar biasa kepada pengendali di seluruh dunia. Betclic kini mendapat manfaat daripada portfolio permainan yang menarik, Harris menyimpulkan.