The New York Times mahu pembaca membayar buletin.
Media

The New York Times mahu pembaca membayar buletin.

The New York Times mengatakan pada hari Khamis bahawa ia akan menyediakan sebilangan buletin hanya untuk pelanggan, termasuk tawaran baru dari John McWhorter, Kara Swisher dan penulis lain.

The Times, yang telah menghasilkan buletin percuma selama 20 tahun, kini mempunyai sekitar 50 buletin, yang dibaca oleh 15 juta orang setiap minggu. Sebelas dari mereka akan menjadi pelanggan sahaja, bersama tujuh buletin baru, kata Alex Hardiman, ketua pegawai produk The Times.

“Kami harus memastikan bahawa kami menambahkan nilai yang lebih khas untuk apa yang dirasakan seperti anda adalah pelanggan,” katanya dalam wawancara. “Jadi banyak pekerjaan sekarang adalah memastikan bahawa setiap kali anda mengalami The Times sebagai pelanggan, anda tahu dan anda merasakannya.”

The Times telah menumpukan lebih banyak sumber untuk mengubah pembaca aplikasi dan laman webnya menjadi pelanggan berbayar. Syarikat ini mempunyai lapan juta pelanggan dan 100 juta pengguna berdaftar, yang memberikan alamat e-mel mereka tetapi tidak membayar langganan, demikian dilaporkan dalam hasil kewangan terbarunya.

Hardiman berkata pembaca Times yang bukan pelanggan masih boleh membaca puluhan buletin percuma, termasuk The Morning dan DealBook.

Buletin yang ada yang hanya akan tersedia untuk pelanggan termasuk On Politics, Well, On Tech With Shira Ovide dan Parenting, serta buletin dari kolumnis Opinion. Perubahan itu akan mula dilaksanakan pada awal September, kata seorang jurucakap Times.

Tujuh buletin baru akan ditulis oleh Peter Coy, bekas wartawan Bloomberg Businessweek; Swisher, seorang wartawan teknologi yang menulis dan menjadi tuan rumah podcast untuk bahagian The Times’s Opinion; Jane Coaston, tuan rumah “The Argument,” podcast Times Opinion; Tressie McMillan Cottom, ahli sosiologi dan penulis; pengkritik budaya Jay Caspian Kang; Tish Harrison Warren, seorang pendeta Anglikan; dan Encik McWhorter, seorang pengarang dan ahli bahasa Universiti Columbia.

Kathleen Kingsbury, editor bahagian The Times’s Opinion, mengatakan bahawa dia telah mengumpulkan penulis yang akan memperluas kepakaran dan liputan semasa dari kolumnis Opinion.

“Kami mencari kepelbagaian dalam semua bentuk untuk melengkapkan penawaran, sehingga pembaca mendapati sesuatu yang menyentuh salah satu minat mereka, adalah suara yang akan menarik minat mereka dan mengejutkan mereka, akan memberikan hujah yang mencabar,” katanya.

Surat berita mengalami minat baru. Substack, platform buletin, telah menarik penulis nama besar dengan tawaran enam angka untuk memulakan buletin langganan mereka sendiri melalui perkhidmatan ini. Facebook memulakan perkhidmatan langganan buletinnya sendiri, Buletin, pada bulan Jun. Twitter memperoleh syarikat buletin Revue awal tahun ini.

Related Site :
enriqueig.com
ghostwriterpooja.com
all-steroid.com
daveandjoel.com
testbankcampus.com